Calculator termosistem online

Calculeaza singur cat costa termosistemul pentru casa ta. Cel mai complet calculator pentru termosistem.Va rugam sa introduceti in formularul de mai jos suprafata, grosimea termosistemului si sa alegeti tipul de polistirent, apoi apasati butonul 'Calculeaza'.

mp
Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte de la FocusConstruct.ro

Vata minerala bazaltica FRONTROCK MAX E 10 cm

ROCKWOOL
ROCKWOOL
Transport gratuit!
Produsul este in stoc!
Alege culoarea!
Plateste online prin card
Plateste in rate prin
Recomanda produsul
88,42 lei/bax
pretul include TVA
Cantitate
Adauga in cos
Compara produs

Doresti informatii suplimentare? Click aici pentru a ne contacta sau suna-ne la 0733.400.185

Calculator termosistem online

Calculeaza singur cat costa termosistemul pentru casa ta. Cel mai complet calculator pentru termosistem.Va rugam sa introduceti in formularul de mai jos suprafata, grosimea termosistemului si sa alegeti tipul de polistirent, apoi apasati butonul 'Calculeaza'.

mp
Descriere

Plãcile termoizolatoare cu vatã mineralã pentru fațade Frontrock Max E sunt o adevãratã noutate. Produsul este neomogen, având douã straturi. Stratul superior de 20 de mm este mai dens, și conferã rezistențã sporitã la acțiunea încãrcãrilor concentrate (Fp > 250N!), protejând fațadele împotriva acțiunilor factorilor de naturã mecanicã. Stratul inferior este elastic și se muleazã cu ușurințã pe eventualele neregularitãți ale suprafeței pereților. Împreunã, cele douã straturi asigurã o termoizolare mai bunã cu 10% (? = 0,036W/mK), în comparație cu produsele  tip lamelã pentru fațadã.

Aplicarea plãcilor din vatã mineralã cu douã straturi, Frontrock Max E, este identicã cu procesul de aplicare a plãcilor omogene: montarea se realizeazã prin lipire parțialã sau totalã și ancorare mecanicã. Plãcile termoizolante din vatã mineralã Frontrock Max E sunt potrivite atât pentru izolarea termicã a construcțiilor noi cât și a celor vechi.

Din punctul de vedere al protecției împotriva incendiilor, plãcile Frontrock Max E sunt incombustibile (clasa de reacție la foc A1), și se poate monta fãrã restricții pe orice tip de clãdire, indiferent de cerințele de rezistețã la foc.

De ce este esențialã folosirea materialelor ignifuge pentru prevenirea rãspândirii rapide a focului? Focul care se rãspândește rapid provoca daune imobilelor și poate cauza decese. Fumul dens emanat în timpul incendiilor împiedicã evacuarea și salvarea la timp a persoanelor. 

Sistemul de termoizolare Rockwol cu plãci din vatã mineralã bazalticã împiedicã rãspândirea focului, fiind cea mai bunã soluție din punctul de vedere al protecției împotriva incendiilor.
Placa termoizolantã Frontrock Max E – asemenea tuturor materialelor din vatã mineralã bazalticã de la Rockwool – nu emanã fum și împiedicã rãspândirea focului. Deasemenea conferã proprietãți de izolație fonicã excelentã.

Coeficientul de permeabilitate la vapori de apã este aproape identic cu cel al aerului, astfel facilitând evacuarea vaporilor de apã prin fațadã reducãnd posibilitatea formarii condensului și mucegaiului. Fiind stabile dimensional, plãcile nu se contractã și nu se dilatã și astfel împiedicã apariția fisurilor la nivelul fațadei. Datoritã acestei caracteristici atât izolațiile termice cât și fațadele vor avea o duratã de viațã considerabil mai lungã.

Produsele din vatã mineralã bazalticã de la Rockwool sunt fabricate din materiale naturale, în concordanțã cu certificatului EUCEB, nefiind dãunãtoare sãnãtãții și mediului înconjurator.
Detalii Tehnice

Euroclasa de reactie la foc:

A1

Lungime:

1000 mm

Latime:

600 mm

Grosime:

10 cm

Suprafata pachet:

1.8 mp

Conductivitate termic? ?:

036 W/mK

Punct de topire:

> 1000 °C

Unitate produs:

bax
Comentarii produs

Clientii FocusConstruct.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.